Hvorfor rigtigt kød?

Det er enkelt. Din hund nedstammer fra ulven, og hunden var et af de dyr, der først blev gjort tamme. – (ca. 10,000 år før Kristi fødsel).
Hundens tarm- og fordøjelsessystem er stort set uforandret. Selv om hunde er kendt som altædende dyr, er hunde stadig primært kødædere. Derfor er en kost i harmoni med hundens oprindelige natur, den bedste kost du kan give din hund - dvs. en kost som hundens fordøjelsessystem let kan omsætte til nyttige næringsstoffer og energi. Det skal være en kost med et højt indhold af protein og fedt fra kød – en kost, der giver sundhed, trivsel og en lang levetid, som naturen havde tænkt det.

ZiwiPeak foderet kommer meget tæt på den naturlige kost fra det vilde dyreliv. Og det kan give dig ro i sindet, at du ved at fodre med ZiwiPeak sørger for, at din hund via en meget pålidelig ernæringskilde får den komplette og velafbalancerede ernæring, den har brug for.

Det perfekte match

Ikke to hunde eller to hundeejere er ens. Derfor tilbyder vi 100% naturligt petfood både som lufttørret tørfoder i pose og som vådfoder i easy-to-open dåser.

Tørfoder

Vores unikke, nænsomme lufttørringsproces bevarer 90% af næringsværdien fra kød, organer, fisk og muslinger, når vi fremstiller dit kæledyrs ZiwiPeak Cuisine produkt. 
Denne proces minimerer beskadigelsen af proteiner, vitaminer og sarte næringsstoffer og enzymer fra de helt naturlige ingredienser, så din hund opnår næsten alle de fordele, der er ved en kost bestående af råt kød.
De resterende 10% af foderet består af kulhydrater fra naturligt forekommende kilder så som kallun, cikorie, tørret tang og persille, plus essentielle vitaminer og mineraler for en velafbalanceret kost.
Foderet er herefter yderligere beskyttet i en lufttæt genoplukkelig pakning.