MIM Construction er en højteknologisk og ISO-certificeret virksomhed, der lever på sikkerhed. I mere end 20 år har de produceret sikkerhedsprodukter til verdens førende bilindustri, der afsættes til anerkendte producenter som eks. Audi, VW, BMW, SAAB, VOLVO m.fl.
De har dokumentation for hundredevis af kollisionstests, hvor deres sikkerhedsprodukter gennem årene er blevet testet.
Som "insider" har man bidraget til bilindustriens løbende udviklingsarbejde med optimering af sikkerheden, forbedring af deformationszoner og utallige kollisionstests.
Denne erfaring har været baggrunden for udviklingen af Variocage transportbure. 

Den gule dørstolpe finder du kun på Variocage - det er din sikkerhed for at produktet er crashtestet

Kollisionstest
Variocage transportburene er testet og godkendt på SP (Statens Prøvningsinstitut i Sverige) og opfylder kravene, som stilles ved en kollision bagfra samt ved frontal kollision.
Burene er konstruerede med fokus på højeste sikkerhed for hund, fører og passagerer. Se hvordan burene testes 
her

Nødudgang
Variocage transportbur er forsynet med en nødudgang. Opstår der en situation hvor dørene i buret bliver blokeret, kan hunden komme ud gennem kabinen. 

Variabel regulering
Med enkle greb kan burets dybde reguleres og derved tilpasses bilens bagagerum eller hundes størrelse. Denne funktion er samtidig beskyttende og en del af sikkerhedsfunktionen i Variocage.

Sikkerhedszone (deformationszone)
Variocage har en patenteret sikkerhedszone, og ved en en eventuel kollision bagfra vil buret indtil et vist punkt trykke sig sammen. Denne funktion absorberer noget af energien ved ulykkestilfælde og derved reducerer risikoen for, at fører eller passagerer udsættes for piskesmæld forårsaget bur eller hund.
Forestil dig et transportbur, som eks. er fuldsvejset eller som ikke er fleksibelt - hér vil energien fra en kollisionen søge gennem kabinen på bilen med mulig følgeskade for bagsædepassagerer. 

Variocage er lavet af pulverlakeret stål og forsynet med nøglelås. Det har optimal udluftning og ingen udstikkende emner, der kan skade hunden.
Alle modeller leveres med skridsikker gummimåtte og stropper til fastgørelse.
Dobbeltburene er forsynet med aflukket skillevæg hvis hundene skal være adskilte. Skillevæggen kan om nødvendigt udtages eller reguleres i bredden, hvis der eks. transporteres hunde af forskellig størrelse.

Nu testet både forfra, og bagfra og med opdateringer bl.a. nødudgang i pladevæg (tidl. rørvæg) stabiliseret dørsektion med højere dørkant, nyt låsesystem og gastryks dæmper, forbedret rustbeskyttelse samt opdateret crashtest hos SP (Statens Prövning) i Sverige.

Den gule dørstolpe ser du kun på Variocage - det er din sikkerhed for at produktet er crashtestet. Variabel regulering af dybden gør buret egnet til flere bilmodeller. Kan løbende tilpasses fra hvalp-til-voksen.

Beskrivelse:
Hunde har det bedst i trygge rammer. Hvalpe, som skal tilvænnes bilkørsel, har ikke behov for meget plads. I takt med at hvalpen vokser, kan du regulere burets størrelse efter behov. Med et Variocage transportbur kan du skabe de perfekte rammer for hundens nye hjem, så den kan føle sig tryg og sikker på rejsen.

Variocage transportbur - Bedst i test og anbefalet af FDM
Variocage er vurderet til at være det mest sikre transportbur hos SP - "Svenska Provning Institut" (Sveriges TÜV/FDM).
Mange fabrikanter hævder at deres produkter er testet - spørgsmålet er bare hvordan?
Variocage går forrest i udviklingen, hvad sikkerheden angår.
I samarbejdemed SP (Svenska Prøvnings Institut) og Agria forsikringsselskab, har man lavet en ny metode til crash-test af transportbure kaldet "SPCT" (SafePetCrateTest).
Variocage er blevet testet efter denne metode og som forbruger er du hermed sikret, at transportburet lever op til de højeste krav.
Det er testet, genemprøvet og videnskabeligt dokumenteret. Læs hvordan burene testes 
her eller se live test på YouTube


Den gule dørstolpe ser du kun på Variocage - det er din sikkerhed for at produktet er crashtestet

Har du tænkt på din familie ?
Vi er længe blevet gjort opmærksom på hvor vigtigt det er, at børn bliver forsvarligt fastspændt i bilen. Det samme er gældende ved transport af kæledyr, som kan udgøre en livsfarlig situation i tilfælde af kollision.
FDM har lavet en crashtest, der illustrerer de store kræfter som er på spil, med en løs hund i bilen. Se FDM testen 
her. Du kan se et ulykkestilfælde har Variocage været involveret her - fører og begge hunde overlevede og har det godt.