Råfodring

Spar på dyrlægeregningen ved råfodring

Skal din hund vokse sig stor og stærk, er det vigtigt, at den får det bedste foder, der er på markedet.

Hos Hedvig Hundecenter anbefaler vi råfodring. For når du giver din firbenede ven raw food – også kaldet BARF (Bones And Raw Food), er det vores erfaring, at din hund får en langt bedre livskvalitet.

Det kommer til udtryk ved, at hunden får en flottere pelskvalitet, renere tænder, velfungerende mavetarmsystem, mere energi og et stærkere immunforsvar.

Samtidig undgår du allergi, tandsten og ubehagelige kropslugte fra din hund.

Tæt beslægtet med ulven

Råt kød til hunde er de seneste år igen vundet frem i de danske hundeskåle. Det skyldes, at der er kommet en større bevidsthed om, at hunden er et rovdyr, der er tæt beslægtet med ulven. Det betyder, at dens mave-/ tarmsystem, ikke egner sig til det tørfoder og den kogte mad, som det ellers har været kutyme at fodre den med.

Vælger du derfor råfodring til din hund, får du et meget sundere og gladere kæledyr, der ikke skal til dyrelægen konstant.

Hos Hedvigs Hundecenter har vi flere års erfaring i at levere en god og sund omgang rawfood til hunde af enhver race. Vi tilbyder den rette rådgivning, så din hund får det helt optimale foder.

Ønsker du mere information om fordelene ved råfodring så kontakt Hedvigs Hundecenter på mail@hedvigs-hundecenter.dkDu er også altid velkommen på vores webshop eller i vores fysiske butik, hvor du kan se vores store udvalg af råt kød til hunde.