Fra naturens side er katte af alle racer og størrelser kødædere – biologisk tilpasset en kost der er rig på kød, med mindre mængder frugt og grøntsager. I naturen får katten dette behov dækket ved at spise kød af forskellig slags - derfor er Orijen Cat & Kitten opbygget med et meget højt kødindhold. (min. 80%!)

Orijen Cat & Kitten er et luksusfoder til både katte og killinger. Indholdet er frilands kylling og kalkun, hele æg, og vildt fangne fisk.

Disse verdensklasse ingredienser ankommer FRISK hver dag, hvorved fabrikken kan sikre sig at de ikke indeholder konserveringsmidler og aldrig har været frosset. Men at det er proppet med de proteiner og det fedt din kat behøver.

I stedet for det usunde korn der findes i konventionelt kattefoder, indeholder Orijen Cat & Kitten frugter og grøntsager med naturlige antioxidanter, og veterinær udvalgte urter tilfredsstiller din kats instikt for at fouragere efter græsser. Resultatet er et luksusfoder fyldt med de essentielle proteiner og sundt fedt, som tilsammen giver din kat en komplet og biologisk korrekt ernæring.

Ud over at være fyldt med det protein-rige kød (80%) som naturen har udviklet katte til at spise – indeholder Orijen Cat & Kitten DHA og EPA omega-3 fedtsyrer fra fisk, som sikrer en sund pels – din kats ydre tegn på sundhed og vitalitet.

Samtlige regionale ingredienser i Orijen kattefoder er godkendte som fødevarer og ankommer frisk hver dag. De bliver aldrig frosset, indeholder ingen konserveringsmidler og er spækket med Biologisk Korrekte proteiner og fedt fra den mest naturlige kilde. Orijen Cat & Kitten indhold af kød, fisk, frugt og grøntsager, sikrer et højt indhold af de essentielle fedtsyrer (omega 3 og 6) som giver flot pels og styrker kattens immunforsvar.

Lige så vigtig er den fantastiske Orijen smag, som din kat ikke vil glemme med det samme – når alt kommer til alt fortjener din kat jo at nyde sine måltider.

Orijen Cat & Kitten laves med stor omsorg og stolthed af prisvindende fabrik Champion Petfoods som ligger i Alberta, Canada.

Du er hvad du spiser, sådan lyder ordsproget. Det samme gælder for katte og killinger – hvilket er grunden til at alle katte og killinger fortjener at få Orijen. Et foder der holder din kat eller killing sund, glad og stærk i mange år.