Hundemad

Giv din hund de rigtige byggeklodser

De seneste år er der kommet meget fokus på, hvad vi mennesker sætter til livs. Dette fokus bør naturligvis også overføres til dine firebenede kæledyr. For med en smule omtanke og en enkel kostomlægning kan der hurtigt opleves positive resultater hos din hund.

Hos Hedvigs Hundecenter foreslår vi, at du giver din hund naturlig rå føde (raw food), som den ville få, hvis den boede og levede ude i naturen. Den rå hundemad kaldes også BARF (Bones And Raw Food) og kan kort og godt spare dig for mange besøg hos dyrelægen.

Når du kæler med din hund, tænker du måske ikke over, at den i virkeligheden er et rigtigt rovdyr, der er tæt beslægtet med ulven. Derfor er hundens mave-/ tarmsystem slet ikke udviklet til at indtage al den tørfoder og kogte mad, som hovedparten af danske hunde fodres med.

Tag din hund med i vores legestue, sammen med andre legesyge hunde

Få en glad hund med rå hundemad

Vælger du at give din hund raw food, får du hurtigt et kæledyr, der strutter af sundhed. Din hund får ingen tandsten eller allergi, i stedet får den en rigtig god fordøjelse og en smuk pels. En glad hund der ganske enkelt lever bedre og længere, end dens ligesindede, der ikke bliver optimalt fodret.

Så ønsker du, at din bedste ven trives så godt, som det overhovedet er muligt, så giv den rigtig hundemad i form af BARF, raw food. Hedvigs Hundecenter forhandler er stort udvalg af den hundefoder, der giver din hund de rigtige byggeklodser, så den kan vokse og blive sund og stærk.

Vi kan også klare maskinklip, vask og negleklip på din hånd.

Det er vigtigt at du sammensætter den helt rette barf foderplan til din hund. Foderplanen sammensættes ud fra hundens vægt og alder. Vi kan hjælpe dig med at sammensætte den rigtige foderplan, til gavn for dig og din hund.

Ønsker du mere information om fordelene ved råfodring af hunde så kontakt Hedvigs Hundecenter på hedvig@aktivhund.dk

Du er også altid velkommen i vores webshop eller i vores fysiske butik, hvor du kan se vores store udvalg af naturligt hundefoder.

Har du også kat, så kan vi hjælpe dig med den rette barf kat foderplan.