Hundeartikler online

Få de rigtige hundeartikler med et enkelt museklik

Halsbånd, seler, fløjter og hundemad er alle nødvendigheder at anskaffe, når man har valgt at blive hundeejer. Hos Hedvigs Hundecenter har vi derfor gjort det nemt for dig at anskaffe det hundetilbehør, som dig og din hund måtte have brug for.

Vi har samlet en stor del af de varer, vi forhandler i vores webshop, hvor du med få klik kan bestille løs hjemme fra din sofa.

Se vores hundeartikler online på siden her.

Vi leverer også hundemad

Hos Hedvigs Hundecenter forhandler vi også hundemad online. Det betyder, at du kan modtage vores 500 g pakker med BARF hundefoder med posten få dage efter, du har bestilt det. Vores BARF kvalitetsfoder gør din hund mere glad og befrier den for eksempelvis tandsten og dårlig mave.

Er du i tvivl om, hvilket hundefoder eller hundetilbehør din hund mangler, råder vi dig og din hund til at besøge vores fysiske butik i udkanten af Helsingør. Medbringer du hunden, bliver det nemmere for os at finde det helt rigtige tilbehør eller foder til den.

I butikken står vi klar til at rådgive om alle vores varer, så du efterfølgende er klædt godt på til at kunne bestille dem online i vores velassorterede webshop. Det er dog ikke alle varer, vi har fået lagt online, så er der udstyr eller foder, du ikke finder i webshoppen, så kontakt os gerne, så sørger vi for, at du får lige de hundeartikler, du måtte mangle.

Ønsker du mere information om vores hundeartikler online, så kontakt Hedvigs Hundecenter på hedvig@aktivhund.dk