Blandingen af 30 specielt udvalgte naturlige urter er det centrale punkt i hele vores produktlinie. Hver af de 30 planter indeholder specielle olier, som specifikt understøtter forskellige organer. Det er på den måde, de stimulerer nyrerne og leveren, som er meget vigtig for afgiftningen af kroppen. Mave-tarmsystemet bliver bistået i at udskille affaldsstoffer, og rester fra fordøjelsen ud af kroppen, og et generelt øget blodgennemløb har to positive sider: næringsstoffer, som optages med maden, bliver transporteret hurtigere og bedre til det enkelte organ, og nedbrudte stoffer fjernes og udskilles meget mere effektivt. God blodcirkulation og et optimalt tilskud af næringsstoffer er grundlaget for stabile muskler, elastiske sener og ledbånd, såvel som modstandsdygtige, stærke og kraftfulde led.

Denne enestående blanding har mange fordele for dig som ansvarlig hundeejer. Du kan være sikker på, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre det muligt, at din hund kan få et aktivt, livligt og sundt hundeliv helt fra starten.

Du kan ikke beskytte din hund fra alle sygdomme og skader, men et godt helbred, stabile muskler, sener og ledbånd, sund hud og det bedst mulige immunforsvar er den bedste forebyggelse, som du bevidst kan tilbyde din hund.


Optimal forebyggelse vil hjælpe dig med at sørge for at din hund ikke oplever smerte og ubehag, sparer på dyrlægeudgifter og intensivt udnytte livet. Din hund vil betale dig dine anstrengelser tilbage ved at leve længere og ved at leve sammen med dig uden lidelser

Urteliste

Her finder du en beskrivelse af de vigtigste urter som findes i HOKAMIX30, CATMIX30 og HORSEMIX30, såvel som deres effekt på stofskiftet og dyrenes forskellige organer

ALFALFA promoverer fedtstofskiftet og har en positiv effekt når man har med vækstproblemer og anæmi at gøre.

BRÆNDENÆLLE (URTICA) stimulerer bugspyt-

kirtlens og nyrernes funktion og giver en glansfuld pels.

CAYENNE PEBER (CAPSICUM FRUTESCENS) stimulerer blodcirkulation og hjertefunktion.

LØVEFOD (ALCHEMILLA FRUTESCENS) har en blodrensende og anti-inflammatorisk effekt

GIFTSUMAK (RHUS TOXICODENDRON) stimulerer metabolismen i musklerne og har en positiv effekt på reumatisk betændelse af leddene (arthritis).

GYLDENRIS (SOLIDAGO VIRGA AUREA) stimulerer nyre aktiviteten.

PRIKBLADET PERICON (HYPERICUM PERFORATUM) stimulerer lever aktiviteten, beroliger nerverne og styrker musklerne.

KALMUS (ACORUS CALAMUS) stimulerer nyrefunktionen i tilfælde af led og muskelsmerter.

GLAT BURRE (ARCTIUM LAPPA) har en blodrensende effekt, stimulerer galdeblære og lever, er let vanddrivende, har en positiv effekt på en øget udskillelse af hud fedt, akne, eksem og skællende hudproblemer.

ALM: LUNGEURT (PULMONARIA OFFICINALIS L.) indeholder en stor portion kiselsyre. Kiselsyre er et meget vigtigt mineral indenfor phytoterapi.

ALM. RUDE (RUTA GRAVEOLENS L.) har en positiv effekt på øjne og øger livslysten.

ROSEMARIN (ROSEMARINUS OFFICINALIS) indeholder en stor mængde af æteriske olier som har en afbalancerende effekt på nervesystemet og har en positiv effekt på kønsorganerne og fordøjelsen.

RØLLIKE (ARCHILLEA MILLEFOLLIUM) har en balancerende effekt på fordøjelsen og på maveproblemer

STEDMODERBLOMST (VIOLA TRICOLOR) har en positiv effekt på hud, lymfekirtler og mave-tarmsystemet, er blodrensende og kan med succes bruges ved eksem.

ANIS (PIMPINELA ANISUM) har en positiv effekt på fordøjelsen, en beroligende effekt på nervøst betinget problemer, hjælper mod luft i maven, har en beroligende effekt og en positiv effekt på leveren og galdeblæren.

GLAT LAKRIDS (GLYCYRRHIZA GLABRA) stimulerer udskillelsen af galde og har en anti-inflammatorisk effekt på mave-tarmsystemet.

ALM. ENEBÆR (JUNIPERUS COMMUNIS) har en meget positiv effekt på nyrefunktionen, øger filtreringen, er vanddrivende og lindrer gigtklager.

Og naturligt tilstede i urterne er kiselsyre (Acidum Silicium), som har en positiv effekt på centralnervesystem, knogler, hud, bindevæv og lymfekirtler (se også "alm. Lungeurt")