BARF foder

Giv din hund det bedste at leve af

Flere og flere hundeejere indser i disse år, at det ikke er ligegyldigt, hvad der lander i hundens madskål. Hunden er fra naturens side et rovdyr og bør derfor fordres med det i tankerne. Det betyder i praksis, at hunden har rigtig godt at få serveret BARF foder. BARF står for "Bones And Raw Food" og er den engelske forkortelse for den råføde, som hunden ville sætte til livs, hvis den levede ude i naturen.

Med BARF kvalitetsfoder får din hund den hundefoder, der gør den gladere, giver den blankere pels samt befrier den for problemer med eksempelvis tandsten og andre unødvendige lidelser.

Hunden har fra naturens side enzymer i maven til at nedbryde rå føde. Disse enzymer nedbryder føden sådan, at hunden optager de vitaminer og mineraler den har brug for.

Få den rette rådgivning om BARF foder

Markedet for kvalitets hundefoder kan være en ren jungle. Nogle hundemadsprodukter kan indeholde kogte og bagte produkter, som din hund kan udvikle allergi af. Det er vi helt opmærksomme på hos Hedvigs Hundecenter.

Vi kan hjælpe dig, med at sammensætte den rette foderplan som indeholder BARF hundemad og BARF tørfoder. Det er af vigtig betydning at foderplanen har en god variation i kosten, så hunden gennem sin foder får dækket sine ernæringsmæssige behov. Mængden af BARF hundefoder beregnes udfra hundens alder og vægt, derefter kan vi sammensætte en komplet BARF foderplan til dig og din hund.


Læs de oftest stillede spørgsmål om BARF

Derfor har vi en erfaring, der gør, at vi kan rådgive dig til at købe det bedste hundefoder på markedet. Vi holder selv ufattelig meget af hunde, så det at kunne hjælpe andre med at købe det helt optimale hundefoder, er ganske enkelt et helt naturligt kald for os.

Ønsker du mere information om fordelene ved at benytte BARF foder så kontakt os på hedvig@aktivhund.dk

Du kan også læse mere her om, hvem jeg er.
 
Du er også altid velkommen til at kigge ind her på vores webshop, hvor du kan se vores store udvalg af foder og udstyr af enhver art til hunde og hundeførere samt katte og gnavere.

En foderplan med BARF er dog ikke kun tiltænkt hunde, men også eksempelvis katte. Der gælder dog andre regler for katte.
Katte er generelt ret kræsne, men de kan godt spise andet end tørkost. Ligesom det gælder for hunde er det heller ikke godt for en kat at spise forbearbejdet mad.