Acana Wild Prairie Dog er et kornfrit højkvalitets-produkt som din hund vil nyde godt af.


Navnet "Wild Prairie" er ikke valgt tilfældigt, det er valgt fordi vores ingredienser kommer frisk fra prærien i Alberta.

For at give din hund den optimale næring, har vi sikret foderet et højt kødindhold (65%!) fra frilandskyllinger, friske hele æg og to forskellige slags friske fisk. Alle disse lokale ingredienser bliver leveret hver dag, hvilket betyder at derikke er behov for hverken konserveringsmiddel eller nedfrysning.

Vores foder indeholder sunde grøntsager, frugter og udvalgte botaniske ingredienser, i stedet for det allergifremkaldende korn. Disse naturlige ingredienser er blandt andet: enebær, morgenfrue blomst, hindbær blade og løvetandsrod. Alle styrker er med til at styrke hunden og fjerne toksiner (giftstoffer).

Fiskene i foderet giver den korrekte mængde fedtsyrer (heriblandt omega 3) som styrker hundens immunforsvar og sikrer en flot og skinnende pels - tegnet på en sund og glad hund. Samtidigt sikrer det høje kødindhold den rigtige fordeling af protein og kulhydrat, nemlig få kulhydrater og masser af sunde proteiner.