Acana Puppy Small Breed, et godt foder til hvalpe af små racer.

Små hvalpe udvikler sig hurtigt og derfor har de brug for en sund kost med masser af protein og fedter fra kvalitets-kød. For at støtte den hurtige vækst er Acana Puppy Small Breed fyld med kød af højeste kvalitet (60%) som kommer fra kylling, hele friske æg og stillehavs laks. Alt kødet bliver leveret dagligt og bliver ALDRIG frosset, hvilket er grunden til at vi ikke bruger konserveringsmidler.

Vores foder har et højt protein indhold og et lavt kulhydrat indhold, for at komme så tæt som muligt på hvalpens naturlige kost. Desuden indeholder foderet hverken hvede, rug, majs eller gluten, som ofte er medvirkende til både allergier og andre fordøjelses problemer. I stedet for alt dette, indeholder Acana Puppy Small Breed hele 20% sunde frugter og grøntsager samt 20% dampet, glutenfri havre og brune ris.

De friskfangede fisk i foderet sørger for den rigtige mængde fedtsyrer som styrker immunforsvaret og sørger for en flot skinnende pels. Grøntsagerne og frugterne er nøje udvalgte og de dyrkes i regionen Alberta.