Acana Lamb&Apple er vores gode allergifoder til hunde med specielle behov.

Lamme-baseret foder gives ofte til hunde der har brug for at få deres proteiner fra en enkelt kilde - lam. Alligevel indeholder de fleste kommercielle "lamme-baserede foder" kylling og oksekød, ligesom flere forskellige slags korn - alle ingredienser som kan skabe problemer for hunde med allergi-problemer.

Derfor har vi skabt Acana Lamb&Apple som et ægte allergi-venligt foder. Det indeholder udelukkende lam fra New Zealand (min. 40%), som den eneste kilde til protein, samt dampet Alberta havre som den eneste korn-ingrediens - ingen allergifremkaldende majs, hvede eller gluten.

Udover det høje indhold af protein og det lave indhold af kulhydrat, udmærker Acana Lamb&Apple sig ved IKKE at indeholde hverken kylling, æg, mejeri-produkter, hvede eller majs (alle ingredienser som kan udløse allergiske reaktioner hos allergi-hunde).

I stedet for animalsk fedt indeholder Acana Lamb&Apple olier fra lokal solsikke og hør, samt organiske hav-frugter og botaniske prærie-ingredienser - heriblandt hindbær og brændenælde som tilfører et naturligt indhold af selen, B-vitamin, zink og biotin, til at give flot og skinnende pels.

Alt i alt tror vi at du er enig - det er sådan et produkt din hund fortjener.