Acana Puppy & Junior er vores kvalitets-foder til hvalpe - skabt på naturens opskrift.

Fra naturens side er hvalpe kødædere som er udviklet til en varieret kost bestående af kød og mindre mængder frugt og grøntsager - det er præcis hvad Acana Puppy & Junior indeholder.

Det høje kød-indhold (min. 60%) stammer fra frilandskyllinger, hele æg og friske Vancouver laks - alle ingredienser der ankommer frisk HVER dag, hvorved nedfrysning og konserveringsmidler er overflødigt.

Acana Puppy & Junior sikrer, med sit høje protein-indhold og lave indhold af kulhydrater, din hund et godt velvære. Hvor andet foder er fyldt med korn, er både majs, hvede, gluten og rug bandlyst i vores foder, da de kan give anledning til allergi og indeholder store mængder kulhydrat.

I stedet indeholder vores Acana regionale frugter og grøntsager (bl.a. hindbær, tranebær og pebermynte), samt dampet havre - en god kilde til det sunde beta-glucose som er godt for din hvalps følsomme mave.

Frisk og aldrig nedfrosset laks er fyldt med de essentielle fedtsyrer som omega 3 og 6, disse fedtsyrer styrker hvalpens immunforsvar, og sikrer en flot og skinnende pels - hvalpens ydre tegn på sundhed og velvære.

Acana Puppy & Junior indeholder desuden organiske hav-grøntsager og botaniske ingredienser fra den canadiske prærie. Disse ingredienser er en naturlig kilde til antioxidanter som styrker metabolismen, samtidigt med at de tilføjer vigtige mineraler.