Acana Grasslands er et ''all life stages'' kattefoder, hvilket betyder at det kan benyttes til både killing, voksen kat og senior kat.

Navnet "Acana Grasslands" er valgt fordi ingredienserne kommer fra Alberta, som er kendt for sine store og frugtbare landområder (grasslands), hvor Acana får kvalitetsingredienserne fra.

Moder Natur skabte katten/killingen som en kødæder der trives bedst med en variet kost bestående af forskellige slags kød-proteiner og fedt, der samtidigt har et lavt indhold af kulhydrater og er kornfrit!

Dette er grunden til at Acana Grasslands er fyldt (hele 65%!) med kvalitetskød fra lam, hele friske æg, ænder og to salgs fisk (Northern Walleye og Lake Whitefish) - alle ingredienser der ankommer frisk hver dag, hvorved både konserveringsmidler og nedfrysning bliver gjort overflødigt.

Acana Grasslands er 100% kornfrit og har et højt protein-indhold samt et lavt kulhydrat-indhold, på samme måde som en kats kost i naturen har det. I stedet for det usunde og allergifremkaldende korn, indeholder Grasslands kun sunde regionale frugter og grøntsager som fx tranebær, hindbær, æbler, pebermynte, enebær og morgenfrue blomst. Disse botaniske ingredienser har hver sit formal, enebær og hindbær ernærer fx fordøjelseskanalen, mens æble og morgenfrueblomst tilfører vigtige mineraler.

De to friske fisk der er i Acana Grasslands er gode, naturlige kilder til de essentielle fedtsyrer som omega 3 og 6. Fedtsyrer som styrker kattens/killingens immunforsvar, samt sikrer en flot og skinnende pels - din kats/killings ydre tegn på velvære og sundhed.