Acana Grasslands er et kornfrit produkt baseret på det hunden i naturen spiser - en sund og varieret kost, bestående hovedsageligt af kød.


Vi har ikke valgt navnet "Grasslands" for sjov, det er valgt for at vise sammenhængen mellem foderet og stedet ingredienserne kommer fra - Alberta.

Alberta i Canada er netop kendt for sine store og frugtbare landområder (grasslands), hvilket er hvor vi får alle vores FRISKE ingredienser fra.

Acana Grasslands har et højt kødindhold (min. 60%) som stammer fra FRISK lam, friske hele æg, og to slags friskfangede fisk. Alle ingredienserne bliver bragt til døren, FRISK, hver dag, hvilket betyder ingen konserveringsmidler og ingen nedfrysning.

Fiskene giver yderligere foderet den fordel at de indeholder store mængder af de vigtige omega 3 og 6 fedtsyrer, som styrker hundens immunforsvar og giver en flot og skinnende pels - hundens ydre tegn på sundhed.

I stedet for det allergifremkaldende korn, har vi i Acana Grasslands udelukkende brugt sunde grøntsager, frugter og udvalgte botaniske ingredienser. Disse sunde ingredienser er fx; enebær, hindbær, ribs og pebermynte, som alle er med til at styrke og give hundens krop næring.