Acana Pacifica Hund er et af produkterne i vores nye ACANA serie.

Acana Pacifica har et højt indhold (min. 60%) af 3 forskellige slags fisk, nemlig 5 slags laks, flynder og sild.

Vi har valgt netop fiskekød fordi det er fyldt med let-optagelige proteiner, mens fiskenes naturlige indhold af omega 3 og andre vigtige fedtsyrer (EPA og DHA), sikrer hunden en flot og skinnende pels - hundens ydre tegn på sundhed. Desuden sørger det høje kødindhold også for at vores foder har det korrekte indhold kulhydrater og protein - få kulhydrater, mange proteiner.

Disse fisk ankommer frisk-fanget HVER dag, hvilket betyder at vi ALDRIG fryser kødet ned, og ikke tilsætter konserveringmidler.

Ud over dette prøver vi at matche hundens naturlige kost ved at tilsætte sunde grøntsager, frugter og andre botaniske ingredienser, i stedet for det allergifremkaldende korn. Disse botaniske ingredienser er blandt andet; pebermynte, hindbær, gulerødder, græskar og morgenfrue blomst. Ingrediensernes formål er at fjerne toksiner (giftstoffer), samt at styrke hundens immunforsvar.

Denne blanding af sunde ingredienser, det lave indhold af kulhydrater og det høje indhold af proteiner, gør Acana Pacifica til et produkt af særlig høj kvalitet - præcis hvad din hund fortjener.