De primære fokusområder for et sundt foder til aktive voksne hunde er at opretholde den optimale kropsvægt, det gode helbred, samt at sørge for en flot pels.

For at ramme din hunds naturlige kost, har Acana Adult Dog et højt indhold af protein og et lavt indhold af kulhydrater. Samtidigt er det spækket med høj-kvalitets kød (min. 55%) som kommer fra blandt andet friske frilandskyllinger, friske hele æg og Vancouver-laks. Alle disse ingredienser bliver bragt friske til døren HVER dag, hvilket betyder at vi IKKE bruger konserveringsmidler, og ALDRIG nedfryser vores råvarer.

I stedet for hvede, majs, gluten og rug (alle ingredinser som kan give allergi), indeholder Acana Adult Dog regionale frugter og grøntsager, samt dampet havre - sunde ingredienser med et lavt indhold af kulhydrater, samt få af de usunde, simple sukkertyper som fører til overvægt.

De friske laks i foderet giver et naturligt højt indhold af de essentielle fedtsyrer (bl.a. omega 3 og 6) som styrker hundens immunforsvar, samt sikrer en sund og luxuriøs pels. Organiske hav-grøntsager samt botaniske prærie-ingredienser hjælper med til at fjerne toksiner (giftstoffer) i din hunds krop, mens de er en rig kilde af naturlige anti-oxidanter og næringsstoffer, som styrker og øger kroppens metabolisme.