MIM Construction er en højteknologisk og ISO-certificeret virksomhed, der lever på sikkerhed. I mere end 20 år har de produceret sikkerhedsprodukter til verdens førende bilindustri, der afsættes til anerkendte producenter som eks. Audi, VW, BMW, SAAB, VOLVO m.fl.
De har dokumentation for hundredevis af kollisionstests, hvor deres sikkerhedsprodukter gennem årene er blevet testet.
Som "insider" har man bidraget til bilindustriens løbende udviklingsarbejde med optimering af sikkerheden, forbedring af deformationszoner og utallige kollisionstests.
Denne erfaring har været baggrunden for udviklingen af Variocage transportbure. 

Den gule dørstolpe finder du kun på Variocage - det er din sikkerhed for at produktet er crashtestet

Kollisionstest
Variocage transportburene er testet og godkendt på SP (Statens Prøvningsinstitut i Sverige) og opfylder kravene, som stilles ved en kollision bagfra samt ved frontal kollision.
Burene er konstruerede med fokus på højeste sikkerhed for hund, fører og passagerer. Se hvordan burene testes 
her

Nødudgang
Variocage transportbur er forsynet med en nødudgang. Opstår der en situation hvor dørene i buret bliver blokeret, kan hunden komme ud gennem kabinen. 

Variabel regulering
Med enkle greb kan burets dybde reguleres og derved tilpasses bilens bagagerum eller hundes størrelse. Denne funktion er samtidig beskyttende og en del af sikkerhedsfunktionen i Variocage.

Sikkerhedszone (deformationszone)
Variocage har en patenteret sikkerhedszone, og ved en en eventuel kollision bagfra vil buret indtil et vist punkt trykke sig sammen. Denne funktion absorberer noget af energien ved ulykkestilfælde og derved reducerer risikoen for, at fører eller passagerer udsættes for piskesmæld forårsaget bur eller hund.
Forestil dig et transportbur, som eks. er fuldsvejset eller som ikke er fleksibelt - hér vil energien fra en kollisionen søge gennem kabinen på bilen med mulig følgeskade for bagsædepassagerer. 

Variocage er lavet af pulverlakeret stål og forsynet med nøglelås. Det har optimal udluftning og ingen udstikkende emner, der kan skade hunden.
Alle modeller leveres med skridsikker gummimåtte og stropper til fastgørelse.
Dobbeltburene er forsynet med aflukket skillevæg hvis hundene skal være adskilte. Skillevæggen kan om nødvendigt udtages eller reguleres i bredden, hvis der eks. transporteres hunde af forskellig størrelse.

Så meget vejer din hund ved frontal kollision:

Race

Vægt

Ved kollision 
med 50km/t

Ved kollision
med 90 km/t

Chihuahua

2 kg

80 kg

256 kg

Terrrier

6 kg

240 kg

768 kg

Schnauzer

15 kg

600 kg

1920 kg

Schæfer

30 kg

1200 kg

3840 kg

Grand Danois

65 kg

2600 kg

8320 kg