Et universelt hundegitter med integrerede døre. Kan reguleres i højde, bredde, dybde samt vinklen på dørene. Monteres uden at gribe ind i bilens konstruktion

Beskrivelse:

Et universelt hundegitter med integrerede døre (dobbeltdøre) beregnet til montering i st. cars. Kan reguleres i højde, bredde, og dybde. Vinklen på dørpartiet kan også reguleres og derved tilpasses bilens skrånende bagklap. Dørlågerne er forsynet med gasdæmper og indeholder opbevaringsrum til eks. line, halsbånd og andet udstyr. Hele dørsektionen kan med enkle greb afmonteres eller flyttes til anden bil. VarioGate er crashtestet på SP (Svenske Prøvningsinstitut). Det anbefales at kombinere med et sikkerhedsgitter der monteres bag bagsædets nakkestøtter, af hensyn til fører og passagerernes sikkerhed i tilfælde af kollision. ChampionHatchBack eller Universal gitter vil udgøre ekstra sikkerhed. Alternativt et originalt fabriksmonteret gitter.

VarioGate er et godt alternativ til transportbur, og giver optimal ydnyttelse af bagerummets plads. Skal du transportere 2 hunde adskilt, findes der en skillevæg som ekstraudstyr.

Udført i stål med sort/grå pulverlak. Nøglelås medfølger. Bemærk! Ikke egnet til biler med høj læssekant (max. 5cm) 

Montering: Skal fastgøres i bilens lastøjer ved hjælp af medfølgende spændebånd.Monteringstid ca. 0,5 time. Leveres usamlet i kasse incl. monteringsvejledning og værktøj. 

Dimensioner:

Dybde

82-130cm

Bredde dørparti

95-112cm

Højde

66-96cm

Dørvinkel

65-90grader

Vægt

26kg